המלצות לכירורג שד אונקולוג ומרכז רפואי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

18/09/2014 | 08:37 | מאת: סינדרלה

שלום רב, אובחנתי כעת ואני זקוקה בדחיפות להמלצות ממקור ראשון על כירורג שד ואונקולוג באזור הצפון או המרכז. כמו כן אשמח לשמוע המלצה על מרכז רפואי רלוונטי. ושתי שאלות נוספות- עד כמה גדול ההבדל בין הטיפול הרפואי הפרטי והטיפול הרפואי הציבורי בתחומי הכירורגיה והאונקולוגיה? הבהנחה שלא אעשה כעת שחזור האם יש משמעות גבוהה לשאלה האם הכירורג הוא דווקא כירורג שד?

20/09/2014 | 08:45 | מאת: orit

שלום סינדרלה, אם אזור ירושלים מתאים לך, אמליץ על כירורג שד, פרופ' עודד זמיר, רופא אדיר שיפנה אותך לכל שאר הרופאים הנדרשים. ברפואה פרטית את בוחרת את הרופא לעומת רפואה ציבורית, שתקבלי רופא זמין ללא אפשרות בחירה. רפואה פרטית מהירה יותר בד"כ, החסרון הוא בעלות הניתוח, יעוץ וכו'.

21/09/2014 | 14:34 | מאת: ענה

שלום סינדרלה, ממליצה פלוס, פלוס, את ברודצקי. מה שתראי מולך זה מלאך!!!! היא מקבלת במכבי. אם את לא במכבי לכי אליה פרטי ובכל מקרה את הניתוח היא עושה דרך טופס 17 בבית חולים ציבורי. מקצועית! אנושיתתתתתתתת! ממליצה בחום. ענה

22/09/2014 | 14:47 | מאת: מאשה

היי ממליצה בחום על דר ברודסקי עובדת גם בבני ציון חיפה וגם פרטי באסותא חיפה גם כירורג וגם בן אדם זהב פלסטיקאי דר ערן בר מאיר עובד עם ברודסקי בשיתוף אם תרצי את יכולה להתקשר אלי חופשי אנסה לעזור בכל שאלה 0529770305

מנהל פורום סרטן השד