חופשה במהלך הקרנות לשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/09/2014 | 20:40 | מאת: ארנון

אשתי אובחנה :IDC (הי גרייד )STAGE 1 אחרי כימותרפיה (טקסול +AC) עוברת הקרנות, עקב החגים, האם ניתן לעשות הפסקה של 5-7 ימים לחופשה בחו"ל?,במידה וכן, האם כדאי לצמצם פערים ע"י 6 ימי קרינה ? לא מעמיס מדי על הגוף ? שנה טובה

17/09/2014 | 22:10 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

שלומות, מאד לא רצוי לבצע הפסקות יזומות במהלך הקרינה. אם אין ברירה, בגלל חגים, אז מוסיפים יום לשבוע של 5 ימים ומגיעים שישה ימים. המטרה של כולנו היא לטפל בסרטן, ביעילות הגבוהה ביותר. להקרנות חשיבות גבוהה בריפוי. ולכן- בלי הפסקות שאינן חיוניות, בבקשה .... שנה טובה, מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד