גושים בבית השחי ובאוזן

דיון מתוך פורום  סרטן השד

08/09/2014 | 01:07 | מאת: שני

שלום אני שני בת 21 היום גיליתי שיש לי מין גוש קטן באוזן איפה שהחור של העגיל רק למעלה וימינה והוא כואב מאוד ומגרד כשנוגעים בו ולפני כמה ימים יש לי גם גוש בבית השחי השמאלי עם כאב ואדמומיות השאלה שלי האם יש סיבה לדאגה ואני צריכה לפנות לרופא ? ואם כן מה להגיד לו ? או שזה בסדר ? תודה מראש

09/09/2014 | 23:47 | מאת: אנה גולדברט

שני היקרה שלום, בפורום זה נותנים מענה לשאלות הקשורות לסרטן השד. באם את מוטרדת מגוש באוזן היתי מציעה לפנות לאף אוזן גרון. באם את מרגישה בלוטות נפוחות בבית השחי, את יכולה לפנות לבדיקה אצל כירורג שד. ללא קשר , כל אישה מעל גיל עשרים צריכה לסגל לעצמה שגרה של בדיקות אשר כוללות בדיקות תקופתיות אצל כירורג שד. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד