דוקסיל

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/09/2014 | 10:54 | מאת: shf

אשתי מטופלת בדוקסיל (טיפול ראשון) לאחר טיפולים ממושכים בקסלודה וארומזין. לאחר החמרה במחלה (סרטן שד גרורתי לעצמות) הוחלט על המשך טיפול בדוקסיל. אנו בוחנים אפשרות של טיפול הידרותרפיה כדי להקל על הכאבים. האם ניתן לבצע טיפול כזה במקביל לטיפול השוטף בדוקביל בשלב זה - אחת לארבע שבועות? יש לציין כי מי הבריכה הינם בטמפרטורה של כ- 34 מעלות . האם קיים סיכון של זיהומים ממי הבריכה? תודה

07/09/2014 | 20:48 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

הטיפול בדוקסיל מוריד את ספירת הדם בצורה מתונה. הסיכון לזיהום בברכה נמוך ולכן איני רואה שום מניעה. מומלץ לבצע ספירת דם לאחר 10-14 יום מהטיפול במידה שהספירה נמוכה- יש להימנע עד שעולה

07/09/2014 | 23:39 | מאת: גילי

שלום אני לפני לקיחת התרופה בדוקסיל אשמח לדעת מהן התופעות לוואי האם היתה נשירת שיער? האם היו פצעים בפה? ועוד.... תודה והרבה בריאות

מנהל פורום סרטן השד