קבוצה למחלימות מסרטן שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

02/09/2014 | 12:55 | מאת: לימור

שלום בנות יקרות, אנו 3 חברות שמחלימות מסרטן השד. הכרנו דרך הפורום , וכעת מעוניינות לצרף עוד נשים לקבוצה . אנו תומכות ועוזרות זו לזו וכן נפגשות מדי פעם לכוס קפה ובילוי , מעודדות ונהנות יחדיו. אם את מאיזור המרכז, אשמח שתיצרי קשר למייל. הרבה בריאות ושמחה. לימור.

02/09/2014 | 12:58 | מאת: לימור

המייל שלי [email protected]

04/09/2014 | 12:25 | מאת: אנה גולדברט

נשים יקרות, היוזמה שלכן מבורכת וכפסיכולוגית רפואית, אני יודעת היטב כמה חשובה תמיכה מסוג זה. המפגש עם נשים המתמודדות עם חוויה דומה חולקות אינפורמציה רלוונטית ומשתפות בתחושות חיוני לא רק בהיבט החברתי, אלא ישנם מחקרים המציגים גם את ההשפעה החיובית על תהליך ההחלמה. באם תהיו מעונינות תוכלו לפנות גם לעמותת "אחת מתשע" ולבדוק אפשרות של קבוצת תמיכה . אתן מוזמנות לדבר עם יעל, 03-6021717 שלוחה 226 [email protected]. כולנו כאן בשבילכן, אנה

04/09/2014 | 23:37 | מאת: ש

בודקת התאמה

מנהל פורום סרטן השד