ירושלים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

02/09/2014 | 08:13 | מאת: אילנית

שלום, לפני כחודש וחצי אובחנתי בביופסיה . האבחנה small foci of invasive carcinoma of the lobular type and dcis הרופא החליט על כריתה מלאה . בשל העובדם שהגושים מפוזרים בכל צד שמאל. שאלתי מדוע הטיפול הינו כריתה מלאה ולא כימותרפיה/הקרנות להקטנת הגושים.אין בעיה בבלוטות הלימפה. אין כאבים ואני לא מרגישה שום גוש. הגודל של הגושים הינו מ"מ ואחד בגודל 2 ס"מ. תודה אילנית

02/09/2014 | 13:14 | מאת: אנה גולדברט

אילנית היקרה שלום, אשמח להפנות את השאלה לאחד היועצים, אולם על מנת לתת מענה כה ממוקד חשוב לקחת את כל המידע הרפואי ולא לבסס אותו רק על חלקי אינפורמציה. למשל גילך, היסטוריה משפחתית, ממצאי בדיקות שונות וכו'... באם תרצי, אנא כתבי את המידע ואשמח להפנות לאחד היועצים, אנה

מנהל פורום סרטן השד