תופעות לוואי של טמוקסי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

31/08/2014 | 13:44 | מאת: יוסי

אישתי חלתה בסרטן שד לפני כשנתיים לאחר הסרה של הגידול והקרנות היא מטפלת בכדור שנקרא טמוקסי הכדור גורם לה לתופעות לוואי של גלי חום,כאבי ראש , עייפות תחושה של נפיחות מתמדת (עליה במשקל) ואף בצקות האם ניתן לעשות משהו כדי להקל ?אולי טיפולים משלמים ואם כן איזה?

31/08/2014 | 17:32 | מאת: אנה גולדברט

יוסי שלום, מצרפת קישור מהאתר של עמותת "אחת מתשע" בו תוכלו לקרוא מידע על תופעות לוואי של הטיפול ודרכי התמודדות: http://www.onein9.org.il/newsarticle/67179,7459,25958.aspx בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד