פיטו פימייל

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/08/2014 | 17:35 | מאת: כוש כוש

לום, בת 51 לפני 6 שנים סרטן השד , טופלתי בניתוח לפקטומי, הקרנות , טמוקסיפן 6 שנים , לאחר כריתת שחלות מטופלת בפמרה. סובלת מתופעות גיל המעבר. האם מותר להשתמש בקומפלקס "פיטו פימייל" של סופרהב להקלה בתופעות ? בתודה מראש כוש כוש

28/08/2014 | 14:56 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

התמצית הנל מכילה צמחים שיכולים להפשיע על תסמונת גיל המעבר לא דרך המסלול של פיטו-אסטרוגנים ולכן יכולים להילקח ללא חשש. יש לציין שגם נוכחות פיטו-אסטרוגנים היא לא אסורה וניתן לקחת תכשירים -רק צריך לראות בדויק איזה.

מנהל פורום סרטן השד