התנפחות בזרועות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/08/2014 | 20:35 | מאת: ורד כהן

שלום רב. עברתי פעם שניה ניתוח למפקטומי, כאשר עכשיו הגידול גם פולשני. אני לוקחת אוקסאר ללחץ דם ולטרוזול. אני בת 60+. מה יכולה להיות הסיבה להתנפחות באמצע הזרוע, בקיפול בחלק הפנימי, בשתי הזרועות. האם זאת יכולה להיות אינגיודאמה? בתודה מראש

24/08/2014 | 12:38 | מאת: פרופ' אהוד קליין

שלום רב, האם עברת גם ניתוח בבית השחי? לאחר כריתת בלוטות בבית השחי, במיוחד באם זה מלווה בתוספת קרינה יכולה להופיע בצקת של הזרוע. כאן מתוארת נפיחות של איזור המרפק בחלקו הפנימי, אני מציע לפנות לבדיקה אצל הכירורג אשר ניתח אותך

מנהל פורום סרטן השד