דחיית ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/08/2014 | 18:04 | מאת: פזית

שלום רב, אני בת 44 בשנה האחרונה (מהממוגרפיה הקודמת ועד היום) התפתח לי דוקטל קרצינומה טרום סרטני high grade בגודל של 10X5X3 ס"מ. בנוסף התגלה סרטן פפילרי מאותו מקום, בגודל שלא ניתן לקבוע גם לאחר MRI. בנוסף, אני מדממת מהפיטמה. ה KI של הגידול הוא 80% - הבנתי שזה לא טוב הייתי אצל רופאה שהמליצה על כריתה חלקית ושחזור. ההמלצה היתה לבצע את הניתוח בשבועות הקרובים. לדבריה לא כדאי לדחות מעבר לחודש, אבל, התקשרו אלי מבית החולים וקבעו לי את הניתוח ל 23/10 (חודשיים וחצי מהיום) ויתכן שגם יעכבו לי אותו, משום שלא בטוח שהאונקופלסטיקאי יהיה זמין באותו תאריך. הבנתי שיש לתאם לי גם MRI לשם סימון יום קודם, גם חדר ניתוח וגם שני מנתחים זמינים. שאלתי היא - הםא להמתין? האם לבחור באופציה שונה של ניתוח? האם יש סכנה לבריאותי עם הדחייה הזו?

13/08/2014 | 18:50 | מאת: ORIT FOR YOU

שלום, איני יודעת מאיזה אזור את בארץ אבל בהדסה ירושלים, יש שר"פ, שלהערכתי, באמצעותו תוכלי להקדים את הניתוח ושם נמצאים מיטב הרופאים. אם תרצי המלצה אשמח לתת לך. באיחולי רפואה שלמה, אורית

מנהל פורום סרטן השד