FISH חיובי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/08/2014 | 16:26 | מאת: ענת

עברתי ניתוח כריתה חלקית לפני כחודש, בלוטות הלימפה נקיות, היום קיבלתי את תוצאות הFISH. Gene is ampified, HER2 : Chr17 ratio of 2.78 קיבלתי פרוטוקול טיפול הכולל כימותרפיה. האם יש מקום ללכת לקבל חוות דעת נוספת? (קיוויתי מאוד שלא לעבור כימותרפיה...)

07/08/2014 | 18:23 | מאת: אנה גולדברט

ענת היקרה שלום, ההחלטה לקבל חוות דעת שניה היא החלטה אישית. באופן כללי צוות הפורום תמיד ממליץ על קבלת חוות דעת נוספת כחלק מתהליך קבלת החלטה לגבי הטיפול. חשוב שתרגישי כי הטיפול שנבחר עבורך הוא הטיפול המתאים לך וחשוב לא פחות קשר עם הרופא המטפל. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד