התקנת פורט

דיון מתוך פורום  סרטן השד

07/08/2014 | 04:56 | מאת: טלי

מבקשת מידע על ההתקן, יעילותו, תופעות לוואי, כאבים, אי נוחות. אני נאלצת לעשות port בגלל איכות ירודה של הורידים. האם יש לכך הצדקה או שישנן אופציות נוספות. אנא תשובתכם בהקדם למייל שלי.

07/08/2014 | 13:47 | מאת: זוהר בדשא

מאותה הסיבה, הייתי מועמדת להרכבת פורט אבל מכיוון שעברתי ניתוח + שיחזור לא נותר מספיק מקום לפורט. מסיבה זו החליטו להרכיב לי PICC line זה לא כל כך נוח בחיי היום יום אבל אני אסירת תודה שיש את הפתרון הזה מכיוון שהוא עושה את העירוי כל כך פשוט, בטוח, לא מכאיב ומהיר. זה מצריך טיפול תחזוקה של פעם בשבוע, במכון האונקולוגי, אבל האחות יודעת את עבודתה.

07/08/2014 | 22:54 | מאת: פרופ' משה שבתאי

שלום רב. זה הפיתרון היעיל ביותר למי שאין ורידים שיחזיקו מעמד כל משך הטיפול. אין למעשה תופעות לוואי והוחדרה נעשית בהרדמה מקומית. שאר התשובות מהרופא שיבצע את הפעולה. בברכה ובהצלחה.

מנהל פורום סרטן השד