גרורות בעצמות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/08/2014 | 02:34 | מאת: הבעל

אישתי עם גרורות בעצמות מסרטן השד טופלה בפמרה נבלבין שלא עזרו וכעת מטופלת בקסלודה בסבב השלישי של הטיפול ובבדיקת מרקרים בשבוע שעבר יש עלייה במרקרים שמראים שגם זה כנראה לא יעיל שאלתי איזה טיפולים יש עוד להציע לה?? תודה מראש

06/08/2014 | 10:38 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, העליה של המרקרים אינה סיבה להפסקת הטיפול - צריך לעשות CT ולראות אם יש החמרה אמיתית במצב המחלה. במידה שאכן יש החמרה - יש עוד הרבה תרופות שניתן להציע לה, אין טעם למנות כאן את כולן. האונקולוג ידע לבחור לה את הטיפול המתאים. בהצלחה

19/08/2014 | 08:52 | מאת: יוליה

שלום רב! אי פונה בשם קרובת משפחה שלא דוברת עיברית. ג' עברה בעבר מספר כימוטרפוית כתוצאה מסרטן השד .הכל היה בסדר במשך מספר שנים עד ש לפני תקופה קצרה גילו כי יש לה נקודות סרטניות בעצמות. רשמו לה טיפול . היא הייתה רוצה לשוחח עם אנשים בעלי בעיה דומה. אשמח לשיתוף פעולה

מנהל פורום סרטן השד