לכל משתתפי הפורום

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/07/2014 | 18:24 | מאת: אנה גולדברט

לכל משתתפי הפורום שלום, שבוע נוסף מתחיל בו כולנו מתמודדים עם מציאות מורכבת מאוד. כולנו עוברים ימים קשים, מלאי עצב וחרדה. עבור נשים המתמודדות עם מחלת הסרטן, ימים אלו קשים במיוחד ברצוני לציין שוב כי גם בימים מורכבים אלו, כולנו בפורום עושים כמיטב יכולתנו לתת את המענה המהיר והמקצועי. במקביל בהזדמנות זו אזכיר כי במסגרת עמותת "אחת מתשע" קיים מענה טלפוני המספק סיוע לנשים הפורום. במקביל קיים מגוון רחב של אפשרויות סיוע ותמיכה נפשית. אתן מוזמנות לפנות לטל 1800363400. אתן מוזמנות להמשיך להפנות אלינו גם בטלפון וגם בפורום בתקווה לימים שקטים. אנה

31/07/2014 | 18:47 | מאת: זוהר בדשא

היום היגעתי למכון האונקולוגי. לא לטיפול. לתחזוק. לבדיקת הדם. בין הטיפולים. בחילות, חולשה, שלשולים, מתח מעיק בצלקות בחזה, העור מתוח עד הקצה. אה...כן, יש גם נמק. צ'ופר. הלויקוציטים נפלו לרצפה. ועוד ארבע חיילים צעירים נפלו. אין לי הרבה חברות אבל לחמש מתוכן יש חיילים וחיילות בעזה או בסביבה, 'בשטחים הפתוחים'... הרבה בדידות. שקט. אין טלפונים. מתח. גם שגרה אין. מנסה לעבור את החולשות, הבחילות, חוסר השינה, הרבה דמעות מגיעות בלי סיבה. מנסה להעמיד פנים חזקות למשפחה. שלא ידאגו. זה לא ממש נורא. סתם נאחס.

מנהל פורום סרטן השד