FISH

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/07/2014 | 18:13 | מאת: מנחם

אבא שלי אובחן כחולה בסרטן שד ובוצעה לו כריתה. בדיקות הפתלוגיה לא יצאו חד משמעיות ונשלחו לבדיקת FISH לצורך ההחלטה על המשך הטיפול התוצאה שהתקבלה היא שלילית יחד עם זאת לא הבנתי את משמעות המשפט : amplification of HER2/NEU gene is establised when the ratio of HER2/NEU gene to chromosome 17 is = or >2 אשמח לקבל הסבר כל טוב

27/07/2014 | 08:14 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

שלום, זהו משפט שמסביר איך קובעים אם התשובה היא שלילית או חיובית. זהו משפט שמוסיפים לכל תשובה של FISH ואינו קשור ישורות לאביך. בהצלחה, מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד