התייעצות בנושא תור לMRI

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/07/2014 | 14:12 | מאת: רינת

שלום, האם יש דרך לזרז תור ל-MRI ? קצת פרטים: לפני כשבועיים אובחן אצלי גוש בשד השמאלי, האבחנה בביופסיה כי מדובר בגידול סרטני, רקע משפחתי- לאחותי התגלתה המחלה לפני כשנה וחצי והיא מטופלת. הופנתי לבצע MRI, כחלק מהבדיקות, והתור הפנוי הוא לנובמבר 14 , האם מנסיונכם יש דרך לקבל תור מוקדם יותר? תודה רבה נרקיס

23/07/2014 | 16:57 | מאת: זוהר בדשא

תבקשי תור בכל מקום בארץ. אני יודעת על איכילוב, ביילינסון, רמב"ם והדסה. בהדסה - לא מצאו אצלי את הגוש שהופנה לביופסיה. קראתי פה בפורום על עוד מקרה כזה בהדסה. ברמב"ם - באפריל היתה השבתה זמנית של ביצוע הבדיקה. נסי לקבוע תור בעצמך.

26/07/2014 | 22:00 | מאת: דורית

שלום נרקיס נסי באסותא - תגידי שמוכנה גם בסופש וגם בלילה. נסי גם באסף הרופא. אם לא תצליחי - אני הייתי מצלצלת לכל בית חולים שיש לו MRI כדי למצוא את התור הכי קרוב ומבקשת להיות ברשימת ההמתנה ואם כל זה לא עוזר אז תקשרי פעם בשבוע לכמה מקומות ותשאלי אם התפנה תור. בהצלחה דורית

מנהל פורום סרטן השד