עזרה בפיענוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

22/07/2014 | 22:53 | מאת: הי

שלום רב, הייתי שמחה להבין מה אומרות התוצאות הבאות. ברור לי שיש ממצא חיובי וייקח זמן עד שנגיע לרופא לפגישת ייעוץ תודה! Results: 1. Estrogen receptors: negative nuclear staining in tumor cells 2. Progesterone receptors: negative nuclear staining in tumor cells. Few isolated positive cells arecin 3. CERPB2 (4B5): positive membrane staining in tumor. Score report to treating physician 3+. Strong staining

25/07/2014 | 11:10 | מאת: פרופ' שלמה שניבאום

להי שלום מדובר בסרטן שד הבדיקה היא בדיקת קולטנים (רצפטורים) הגידול אינו תלוי בהורמונים ESTROGEN אסטרוגן ופרוגסטרון לעומת זאת יש קולטן חיובי של HER-2 המאפשר ומחיב מתן הרצפטין תרופה ביולוגית פוטנטית עם השפעה חזקה נגד הגידול אלא תרופה זו ניתנת עם כמוטרפיה ניתן לתת את הטיפול אחרי הניתוח או לפניו לא ציינת את גודל הגידול ,גודל ביחס לשד והאם בלוטות מעורבות כך שחסרים מספר נתונים להמלצת טיפול בברכה

מנהל פורום סרטן השד