עיקצוצים בזרת כף היד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

18/07/2014 | 19:57 | מאת: לימור

עברתי כריתה דו צדדית והשתלת מח עצם עצמי בשנת 94. המחלה חזרה ב-2009 ומאז אני מטופלת בבונופוס ופאמרה. לאחרונה החלו עיקצוצים ביד ימין. עשיתי בדיקה emg והאבחנה הייתה: Mild denervation in the RT FDI muscle due to C8 Radiculopathy-due to EMG. ברצוני לשאול האם זו תופעת לוואי לתרופות שאני מקבלת? תודה רבה על המענה. שבת-שלום לימור.

20/07/2014 | 23:10 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום לימור לא נראה לי שמדובר בתופעת לוואי של הטיפולים וככנראה גם לא של המחלה - אך כדאי לפנות לאורטופד או נוירולוג להערכה. בהצלחה

21/07/2014 | 21:12 | מאת: לימור

תודה רבה על התגובה המהירה. אכן אפנה לאחד הרופאים לפי הצעתך.

מנהל פורום סרטן השד