עזרה במציאת רופא מתאים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/07/2014 | 15:24 | מאת: אוסנת

היי לכן, אני חדשה כאן. אני בת 37 ונמצאתי נשאית לפני 3 שנים. כרתתי שחלות וגם רחם ואני במעקב בתל השומר . לצערי הרב!! חליתי בסרטן השד והייתי רוצה לשמוע המלצה על אונקולוג המטפל במקרים שלנו - נשאיות צעירות חוץ מד"ר שני פלוך. בשביל דיעה נוספת. תודה ורק בריאות!!

17/07/2014 | 16:21 | מאת: אנה גולדברט

אוסנת היקרה שלום, יועצי הפורום אינם ממליצים על אנשי מקצוע, אולם אני מקווה שנשות הפורום יוכלו לתרום לך מניסיונו. כמו כן, אני מציעה לך להכנס לאתר שלנו: http://www.onein9.org.il/ מקווה שיעזור, אנה

25/11/2015 | 22:15 | מאת: דוד

הי אסנת, גם אנחנו חדשים בעניין. האם היית אצל ד"ר פאלוך שמעון? האם היית מרוצה? תודה!

מנהל פורום סרטן השד