ארימדקס כנסיון שלישי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/04/2014 | 21:01 | מאת: דפנה

תודה מראש. אחותי,בבוסטון, (שם חלתה ונשארה שם לטיפולים ) בת 67, שנה אחרי ניתוח הוצאת גידול בשד, כימו והקרנות. נשארה עם כאבים פריפרים ומקבלת 7 כדורים ביום 7 כדורים גבפנטין, (2,2,3) + IB פרופין 600 מ"ג (3,3). בנוסף, נתנו לה אנסטרזול, אחר"כ לסטרזול, שניהם גרמו לה לעכאבי פרקים בלתי נסבלים, עכשיו היא מקבלת , מזה שבוע, ארימדקס. 1- מה טבט של כדור זה? האם יש סיכוי טוב יותר לללא כאבים? 2- פסיכולוגית " הציעה " לה לוותר על הכדור הזה... נשמע לי הזוי. 3- האם נשמע "נורמלי" כמות הכדורים שהיא מקבלת? 4- אם היא תחזור לארץ, יהייה טיפול שונה? (בבוסטון לא ניתן לקבל גרס רפואי). ובכל זאת, שוב תודה על ההתייחסות, דפנה

23/04/2014 | 09:39 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

דפנה שלום, שימי לב, זה אינו ייעוץ רפואי רשמי שכן אין לי את החומר של אחותך. מהתרופות שהזכרת, שתיים הן זהות ואחת דומה מאד. ניתן לנסות גם ארומזין וגם יש שאלה מדוע לא טמוקסיפן. מכיוון שאין בידי את כל המידע הרפואי איני יגכולה להמליץ על משהו באופן גורף. לגבי התרופות האחרות- הן ניתנות בשל כאבים שנגרמו מהטקסול ככל הנראה. לא לוותר על הכדור אך בהחלט ניתן לשקול כדור אחר,,, ויפה שעה אחת קודם... בארץ, כשהיא תגיע, שתביא עימה את כל החומר הרפואי כולו, ואז ניתן יהיה לבצע ייעוץ הגיוני ומתאים לאישה עצמה. בהצלחה, מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד