איפיניטור

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/04/2014 | 19:25 | מאת: a23

שלום...לפני כחודש החליפו לי תרופות.התחלתי להשתמש בבוקר באפיניטור ובערב בארומזין.האפיניטור גורם לי חולשה נוראית והרגשה כללית לא טובה.כמו כן יצאן לי פצעים בפה.האם ניתן להחליף בין התרופות לקחת בערב אפיניטור ובבוקר את הארומזין? ידוע לי שחייבים לקחת תרופות אלו בדיוק באותה שעה כל יום. מה לוקחים להקל על הפצעים בפה?

14/04/2014 | 07:16 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

ניתן להחליף בין הכדורים מבחינת בוקר וערב. ייתכן ויעזור לתחושת התשישות. לגבי הפצעים בפה- ניתן להעזר במי פה טנטום-ורדה. בכל מקרה זו תופעת לוואי של האפינטור שלא תשתנה עם שינוי שעת הלקיחה

מנהל פורום סרטן השד