תופעות לוואי מסכנות חיים לאחר לוקרין

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/04/2014 | 08:04 | מאת: רותי

טופלתי בלוקרין, סך הכל זריקה אחת לשלושה חודשים. לאחר שבועיים החלו תופעות קשות של כאבי ראש קשים, סחרחורות, אבדן שיווי משקל, פגיעה בזכרון, בעיות ריכוז, והשיא - סדרה של איבודי הכרה. בעקבות האחרונים אושפזתי בטיפול נמרץ 3 ימים.

13/04/2014 | 17:02 | מאת: אנה גולדברט

רותי היקרה שלום, נשמע שעברת חוויה קשה מאוד ואני מקווה שאת מרגישה טוב יותר. באם תרצי לשאול שאלה, אנא כתבי לנו ואשמח להעביר את השאלה לאחד היועצים. בברככה, אנה

16/04/2014 | 15:05 | מאת: רותי

תודה אנה. אני מטופלת בבית-חולים בעקבות הנזק מהטיפול האונקולוגי. מיועדת לניתוח דחוף בשל נזק חמור למוח. הנחייה מהמחלקה האונקולוגית - כרגע הורידו אותי מכל התרופות האונקולוגיות עד להודעה חדשה. כתבתי בפורום משום שהבנתי שלאנשים רבים חסר מידע על לוקרין, ושאלו על כך. חשתי שמחובתי לחלוק את נסיוני המר כדי שאנשים יבדקו היטב. אנסה לאתר מחדש הקובץ בו קראתי, לאחר שנגרם הנזק, באילו מצבים יש להיזהר.

מנהל פורום סרטן השד