בדיקת ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/04/2014 | 18:23 | מאת: אלון

שלום זוגתי עשתה בדיקת ממוגרפיה דרך קופ"ח לפני כחודשיים. היא קיבלה את הצילומים מן המכון, אבל טרם הלכה איתם אל רופא מומחה. האם ניתן להניח כי במידה והתגלה ממצא חשוד היו מידעים אותה מהמכון/מהקופה גם בלי שהיא תצטרך לודא זאת ביוזמתה? ולהניח כי במידה ולא יידעו אותה - אזי הבדיקה תקינה? תודה

08/04/2014 | 09:40 | מאת: אנה גולדברט

אלון שלום, כמובן שלא ניתן לענות על שאלה זו ולא היתי שמה את בריאותי בהנחה זו. תמיד עדיף שהרופא יסתכל וייתן תשובה סופית. חג שמח, אנה

מנהל פורום סרטן השד