נשירת שער

דיון מתוך פורום  סרטן השד

04/04/2014 | 21:50 | מאת: יפה

שלום. עברתי טיפול כימותרפי ב-6 פעימות בלבד. לא התקרחתי. אני סובלת מנשירת שער שאינה מפסיקה. אני כבר חודשיים לאחר הטיפול, עוברת כרגע הקרנות והשער ממשיך לנשור. אין לי קרחות אבל השער דליל. מקבלת טמוקסיפן כבר חודשיים. האם יש קשר לתרופה? האם זה טבעי שהנשירה ממשיכה?

06/04/2014 | 12:52 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

יפה שלום, ככל הנראה דלילות השיער היא על רקע של הכימוטרפיה וייתכן שגם מהמתח הגופני והנפשי שבו את שרויה. אני מקווה שעם סיום הקרינה וחזרה לשיגרה, השיער יתחיל לצמוח מחדש בקצב אליו את רגילה!! חג שמח, מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד