ביופסיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

02/04/2014 | 20:43 | מאת: אמי

שלום.... אני בת 30 הרגשתי גוש לפני כשבועיים.. עשיתי אולטראסאונד שד בממצאים נמצא bridas 3 כנראה שפיר... האם יש צורך בכל זאת בביופסיה או רק להיות במעקב?

05/04/2014 | 16:22 | מאת: אנה גולדברט

אמי היקרה שלום, על מנת שאוכל להפנות את השאלה לאחד היועצים בתחום, אנא רשמי את הממצאים הרפואים בצורה מסודרת. אנה

05/04/2014 | 21:57 | מאת: אמי

תודה על המענה... בתוצאות של בדיקת האולטראסאונד כתוב שנמצא גוש סולידי.. הושם דגש על הגוש הנמוש בשעה 7-8 כ1 ס"מ מהאריאולה הודגם גוש היפואקוגני אווסקולרי מוגדר במידוצ כ 0.9*1.3 Birads 3 ממצא כנראה שפיר... אשמח אם אוכל לקבל תשובה בהקדם האם בכל זאת מומלץ ביופסיה??

מנהל פורום סרטן השד