בלוטות חלב בבית השחי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/11/2006 | 16:07 | מאת: מירב

שלום! לפני כשנה וחצי הופיע בבית השחי שלי גוש גדול בצורת כדור, ניגשתי לרופא משפחה והוא אמר שלדעתו זה הורמונים, בלוטול הורמונים. לאחר כחצי שנה נכנסתי להריון במהלך ההריון בלוטות אלה פשוט גדלו לא התייחסתי חשבתי שזה נובע מהשמנה עקב ההריון . לאחר הלידה החלטתי שאני מניקה , ופשוט הרגשתי שבית השחי שלי עומד להיתפוצץ מרוב שהיה נפוח וכואב, חשבתי שזה נובע מגודש . יומים חלפו הכאבים היו יותר נסבלים, לפתע אני מגלה שבבית השחי שלי יצאה פיטמה קטנה ושפשוט גולש משם חלב, שלפני זה חשבתי שאני מזיעה, גלי חום וכו'. ניגשתי מהר לרופא כירוג - הוא פשוט רצה לראות אותי מסקרנות שום דבר ושום המלצה מה עושים בנידון . ניגשתי לרופא נשים - גם הוא לא ידע איך לעזור לי . השאלה שלי מה אני עושה ? למי אני פונה ? אני ממש חסרת אונים אני מפחדת! אשמח לעצה מירב

16/11/2006 | 18:43 | מאת: שלי

יש תופעה כזו של עוד שד. תבררי על זה.

16/11/2006 | 20:04 | מאת: פרופ' אילן כהן

למירב קרוב לוודאי שמדובר בפיטמה נוספת (שלישית). קרוב לוודאי חסר משמעות רפואית. באם מפריע את נתן לנתח אצל כירורג פלסטי.

מנהל פורום סרטן השד