סיבוכים במחלת מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/11/2016 | 12:16 | מאת: שחר

שלום רב. ביצעתי מין אוראלי לפני 5 חודשים. לא היה על איבר המין של הפרטנר שום סימן מחשיד וכמו כן לא הייתה גמירה בפה. לא היו לי שום סימפטומים מחשידים להדבקות יש לי מספר שאלות. ייתכן שנדבקתי בזיבה או כלמדיה ולא היו תסימנים. זאת קראתי. 1. האם ייתכן ש2 המחלות היו ונעלמו? 2. אם הן לא נעלמו והסתבכו, האם להסתבכויות כן יש סימפטומים או גם הסתבכות ייתכן שהיא ללא סומפטומים? אני שואל כי אין לי אפשרות לעשות בדיקה בגלל מספר סיבות ואני מאוד לחוץ לכן הולך על דרך השלילה. אם בהסתבכות יש סימפטומים ואני לא רואה משמע שזה מאחורי ולא היה כלל הסתבכות או שלא נדבקתי מלכתחילה. תודה.

1. האם ייתכן ש2 המחלות היו ונעלמו? = אפשרי 2. אם הן לא נעלמו והסתבכו, האם להסתבכויות כן יש סימפטומים?= כן או גם הסתבכות ייתכן שהיא ללא סומפטומים?= לא שכיח

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה