הידבקות ב Ureoplasma ure

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/11/2016 | 10:14 | מאת: סיגל

ד"ר שלום, השותפה שלי לדירה סיפרה לי שגילו אצלה את החיידק הזה. האם ניתן להידבק בחיידק הזה משימוש בכלי אוכל משותפים או צריכת מזון משותף, נניח ביס אחרי ביס? בנוסף, האם ניתן להידבק בחיידק הזה כתוצאה משימוש בשירותים משותפים או מגבת רחצה? קצת מודאגת תודה מראש על זמנך והתייחסותך לשאלותיי

התשובה היא - "לא" לכל השאלות

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה