קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/11/2016 | 06:54 | מאת: הדר

שלום רב שלשום ביצעתי מין אוראלי בחבר שלי כשלפתע הבחנתי בדמוי יבלות על איבר המין שלו. כמובן שהפסקתי מיד .יש לציין כי לא קיימנו יחסי מין לעולם. האם העובדה שביצעתי מין אוראלי באיבר מין עם יבלות, יכולה לגרום לי לסרטן הלוע ? שלחתי את החבר לעשות בדיקת דם לhpv בינתיים דואגת מאוד,.

האם העובדה שביצעתי מין אוראלי באיבר מין עם יבלות, יכולה לגרום לי לסרטן הלוע ?= נדיר ביותר. שלחתי את החבר לעשות בדיקת דם לhpv = זה לא בדיקת דם

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה