טיסה לארה"ב ומקסיקו - נגיף הזיקה והסכנות בו

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/10/2016 | 13:49 | מאת: אורן

היי, חג שמח. שמי אורן ואני פונה אליך בנוגע לשאלה והתייעצות לגבי נושא כניסה להריון בזמן ירח דבש מתוכנן לארה"ב ומקסיקו. אני ואשתי בעוד מספר ימים נוסעים לטיול המשלב את ארה"ב ומקסיקו. אנחנו נשהה במקסיקו כ 4/5 ימים בקנקון. אנחנו מאוד רוצים להיכנס להריון במהלך הטיול ועשינו את כל החיסונים הנדרשים. להבנתנו, יש חשש קטן לנגיף הזיקה במקסיקו. אומנם הוא לא חזק כמו באזורי ברזיל וכו', אבל בכל מקרה, עדיף להיות זהיר ולהישמר. גורם מסוים אמר לאשתי שבשל העובדה שאנחנו משלבים גם את מקסיקו בטיול, לא לנסות להיכנס להריון במהלך הטיול, ולא רק זה, אלא גם כחודשיים שלאחריו. מה שאומר שנצטרך להמתין עוד 3 חודשים בכלל להתחיל לנסות להביא ילד/ה לעולם. אשמח מאוד לדעת האם המידע מדויק, או שניתן להגמיש מעט את הנושא? האם בכל מקרה המלצתך היא לא לנסות להיכנס להריון, או שניתן להיות זהיר (אל תוש, צמידים נגד יתושים, הימנעות משהיות ארוכות ושעות מסוכנות וכו') או להימנע לחלוטין? בתודה מראש כמובן! אורן

מה שהמליצו לך זה בתוקף.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה