חשש ממחלות מין....................................

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/10/2016 | 19:01 | מאת: מני

לפני כמה חודשים קיימתי יחסי מין,ולאחר זמן מה חשתי צריבה בהשפכה..לאחר מכן קיימתי כמה פעמים יחסי מין ולא הייתה צריבה בכלל וגם עכשיו לא.כרגע יש על שיער הערווה מין קשקשים כאלה(לא ברור מה)יש ממה לחשוש?

אולי מדובר במחלת מין. רצוי לגשת לרופא מיומן לבדיקה.

20/10/2016 | 19:04 | מאת: מני

תודה על המענה המהיר שאלה נוספת:מאיזה גיל אפשר ללכת לבד ולהבדק?ולאיזה רופא לגשת?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה