אשמח לעזרה להבין את תוצאת הבדיקה ..

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/10/2016 | 02:40 | מאת: אולה

אני סובלת מהפרשות לא נעימות במשך שנתיים כבר.. תמיד אמרו שלי שזה פטרייה ולקחתי מספר פעמים גם אנטיביוטיקה וגם אנטי פטרייתי ..וזה לא עזר ..ועכשיו עשו לי את את הבדיקה עם המקלון עם הצמר גפן והתוצאה Gram stain suggests transition phase between normal vaginal flora and bacterial vaginosis. אז לא הבנתי אם יש לי משהו או לא ? תודה בכל מקרה .

התשובה מדברת על מצב גבולי, מצב בין דלקת לבין לא דלקת. מציע לחזור עוד שבוע-שבועיים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה