Hiv

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/10/2016 | 11:39 | מאת: בן

לפניי כשבועיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מישהי במשך 10 דקות אך לא הייתה גמירה . לפני שבוע התחיל לכאוב לי הגרון בפתאומיות הלכתי לרופא והוא אמר שזה סטרפטוקוקוס לקחתי אנטביוטיקה וזה עבר לי . קראתי שחלק מהתסמינים הראשונים ל hiv זה דלקת גרון . יש לי סיבה לדאוג או שאני סתם חושב יותר מידי ?

אי אפשר להשיב לשאלתך. לשם כך המציאו בדיקות דם.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה