בדיקות למחלות מין, במיוחד לא שגרתיות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/09/2016 | 16:24 | מאת: דוד

שלום, אשמח לדעת על כל הבדיקות המקיפות (במיוחד לא מוכרות ושגרתיות) שכדאי לעשות לפני שמקיימים יחסי מין לא מוגנים (כולל מין אוראלי לא מוגן ונשיקות) עם פרטנרית חדשה. אני יודע ועשיתי כבר לאיידס, עגבת, זיבה, צהבות B וC, הרפס 1 ו2, ובדיקת הפרשה מהאיבר. אך האם יש עוד זיהומים שיכולים להיות נסתרים ולכן כדאי להיבדק ולשלול נוכחותם כמו למשל HPV, הרפס מס'6 (HHV-6) והכי חשוב הרפס מס'8 שהבנתי שיכול לגרום למחלות קשות כמו קפושי סרקומה ועוד (HHV-8/KSHV), והבנתי שיכול אפילו לעבור בנשיקה עמוקה מלבד יחסי מין. האם יש מקום שמבצע בדיקות גם להרפסים אלה, HPV, ועוד אילו זיהומים שלא הזכרתי? כי בקופת חולים אמרו שלא עושים... תודה מראש!

אצלנו ובעוד מקומות עושים בדיקות לחיידקים כמו כלמידיה זיבה ועוד וכן PCR ל HPV

06/10/2016 | 14:14 | מאת: דוד

(HHV-6), וע"ש קפושי סרקומה-(HHV-8/KSHV) יש מקומות שעושים בדיקות לאלו? תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה