hiv

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/09/2016 | 17:29 | מאת: דנה

היי. אני יוצאת עם מישהי בשלושה חודשים האחרונים. היא הייתה בעבר עם פרטנרים רבים, גברים ונשים. לפני קצת יותר משלושה שבועות קיימנו יחסים לראשונה, ללא צעצועים. חששתי והלכתי לעשות בדיקות לזיווה,עגבת, hiv וכו. בינתיים hiv הגיע תקין (שלילי), זה מספיק בטוח? אני פוחדת שקצת יותר משלושה שבועות זה לא מספיק וודאי למרות שהאחות אמרה לי שכבר היה ניתן לראות בתקופת זמן של יותר משלושה שבועות

זמן נכון זה 3 חודשים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה