יעוץ בנושא אבחון-פטריה או הרפס?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/09/2016 | 14:58 | מאת: שרית

שלום,הרופאה בדקה חיצונית כאשר היה מיסוך של משחת אגיסטן בנרתיק. העלתה חשש להרפס ושלחה משטח לבדיקה. אך לאחר טיפול של שלוש פתילות וגינליות של אגיסטן+מריחה של אגיסטן(שנלקחו עצמאית מתוך הנחה שזו פטריה בדרם בדיקת הרופאה) התופעות עברו. האם נוכח היעילות של הטיפול הזה אפשר להניח שהנחת ההרפס היא שגויה וכי זו אמנם פטריה? אודה לתשובה

האם נוכח היעילות של הטיפול הזה אפשר להניח שהנחת ההרפס היא שגויה וכי זו אמנם פטריה? = לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה