האם ניתן להדבק במחלות ממכונת תספורת של אדם אחר?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/09/2016 | 18:07 | מאת: אנונימי

שלום, אדם שמקיים יחסים לא מוגנים בתדירות גבוהה השתמש במכונת התספורת שלי באזור המפשעה (לטענתו, השתמש בה מבלי להוריד את כיסוי הפלסטיק מהלהב, מבלי לגעת באיבר המין, ומבלי להפצע). האם ניתן להשתמש במכונה לתספורת ולקיצוץ שיער פנים? מה עליי לעשות על מנת לחטא את המכונה בצורה המיטבית? תודה!

האם ניתן להשתמש במכונה לתספורת ולקיצוץ שיער פנים? = אין מניעה מה עליי לעשות על מנת לחטא את המכונה בצורה המיטבית?= חטוי נגד נגיפים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה