אציקלו וי 200 שאלה לגבי זמני לקיחת הכדור

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/08/2016 | 16:57 | מאת: מ.

לקחתי את הכדור הראשון לפני חצי שעה. כתוב שצריך לקחת את הכדורים האלו חמש פעמים ביום. כלומר כל חמש שעות בערך. מה קורה בשעות הלילה, כשישנים? אפשר לקחת לפני השינה (כלומר אחרי שלוש שעות) ואחר כך אחרי השינה, כלומר אחרי שבע שעות? או שחובה לשים שעון ולקחת את הכדורים כל חמש שעות בול?

ההמלצה לפי המחקרים היא כל 5 שעות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה