Vaginal swab examination

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/06/2016 | 13:36 | מאת: סטודנטית

להלן התוצאות שהתקבלו מבדיקה זו: Epithelial cells ++ Fungus Candida albicans WBCs אין Microscopic examination תפטיר וספורות של פטריות Gram Stain normal ברצוני לדעת מה משמעות ה++ בתאי האפיתל? ובאופן כללי מה היא תוצאת הבדיקה? תודה מראש.

תקין.

05/07/2016 | 12:20 | מאת: סטודנטית

משמעות ה++ בתאי האפיתל? רשמת תקין. ובאופן כללי מה היא תוצאת הבדיקה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה