הרפס גניטלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/06/2016 | 09:12 | מאת: אנונימית

שלום, רופא נשים איבחן אצלי נגעים של הרפס, התפרצות ראשונה שלי מאז ומעולם וזאת לאחר שהתחלתי קשר עם מישהו חדש. גם לבחור התחילו להופיע פצעים. הבחור מעולם לא היה מודע לכך שנדבק בהרפס וכך גם אני, מעולם לא היה לי על השפתיים או על איבר המין ואני אחרי קשר מונוגמי. עשיתי בדיקת דם והתוצאה הייתה herpes type 1 igg חיובי, אך type 2 שנוטה להופיע באיבר המין יצא שלילי. שאלתי היא האם יכול להיות שאחרי פחות משבועיים של התפרצות רמת הנוגדנים שפיתחתי יהיו גבוהים מספיק והigg יראה תשובה חיובית? ובמידה ולא האם ייתכן שנדבקתי בנגיף מזמן ומעןלם לא ידעתי על כך? כי לפי מה שהבנתי כדי שהigg יהיה חיובי צריך שיעברו בסביבות ה3 חודשים מרגע ההדבקה, ואצלי מעולם לא הופיעו שום סימפטומים שמעידים על הרפס. ומכיוון שזהו הרפס גניטלי האם יכול להיות שבמידה והבחור הדביק אותי זהו הרפס סוג 2 והגוף עדין לא פיתח נוגדנים ולכן התשובה יצאה בסוג זה שלילית? אשמח לתשובןת מכיוון שהדברים ממש לא ברורים לי, תודה

שאלתי היא האם יכול להיות שאחרי פחות משבועיים של התפרצות רמת הנוגדנים שפיתחתי יהיו גבוהים מספיק והigg יראה תשובה חיובית? = לא סביר ובנוסף שני הסוגים נמצאים באותה מידה גם בפה וגם באבר המין. האם ייתכן שנדבקתי בנגיף מזמן ומעןלם לא ידעתי על כך? = כן זוהי האפשרות הסבירה ביותר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה