איידס משירותים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/06/2016 | 04:39 | מאת: אנונימי

יצאתי לאיזה פאב עם חברים ולאחר זמן קצר הקיבה שלי החלה לעשות בעיות ולחצה עליי לגשת לשירותים כאשר הלכתי לשירותים לא יכלתע להתאפק וישר ישבתי על האסלה בלי לנקות אותה לאחר 7 דקות של ישיבה על האסלה הרגשתי שקצה הפין שלי נוגע בדופן האסלה ועכשיו אני חושש שיכול להגיע אליי איידס בבקשה התייחסו ברצינות לשאלה אני חושש נורא זה היה מגע של 7 דקות ואני חושש נורא. כדאי לגשת לבדיקה?

לא.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה