HIV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/05/2016 | 23:18 | מאת: מורן

היי, אני יודע שהשאלה נשמעת טיפה פרנאוידית ומוזרה אך אני די לחוץ... 1.לפני 4 ימים הייתי במועדון וכשחזרתי ראיתי על היד שריטה ממש קטנה.. השריטה עברה אך נשארה נקודה קטנה. לדעתי נשרטטתי מאיזשהו מחפץ חד או ציפורן של מישהי... אפשרי להידבק במחלה ע"י חפץ שעבר מחולה איידס או מציפורן? 2. לידע כללי, אני זוכר שלפני כמה שנים עשו לנו הרצאה על נגיף ה HIV והמרצה סיפר כי אם התגלתה בוודאות המחלה בגוף תוך 24 שעות, מגישים איזשהו משקה שנלחם במחלה והורג את הנגיף, יש באמת דבר כזה?

אפשרי להידבק במחלה ע"י חפץ שעבר מחולה איידס או מציפורן?= לא סביר 2. יש באמת דבר כזה?= יש טיפול מניעתי שנותנים בחדר מיון.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה