דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/05/2016 | 11:45 | מאת: אודי

שלום רב נמצא בחופשה בתאילנד. קיבלתי שריטה ממש קלילה מתושב העיר (נהג מונית ) לא ראיתי שום סימן של גם לא ממני או ממנו. בכל מקרה פרט לסימן אדום קטנטן אצלי האצבע במקום השריטה נקודה אדומה קטנה (פחות ממילימטר ) האם יש פה פוטנציאל להדבקה באיידס? לא היה דם ממנו או ממני בברכה

ההעברה של נגיפי HIV היא דרך דם. אז התשובה היא לשיקולך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה