איידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/05/2016 | 15:38 | מאת: אודי

שלום רב נמתא בחופשה בתאילנד. קיבלתי שריטה ממד קלילה מתושב העיר (נהג מונית ) לא ראיתי שום סימן של גם לא ממני או ממנו. בכל מקרה פרט לסימן אדום קטנטן אצלי האצבע במקום השריטה נקודה אדומה קטנה (פחות ממילימטר ) האם יש פה פוטנציאל להדבקה באיידס? בברכה

22/05/2016 | 15:40 | מאת: אודי

בכל מקרה אכן ישנו סימן של שפשוף באזור השריטה אולם הנקודה האדומה נעלמה. האם יש פוטנציאל להדבקה? בברכה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה