יבלות בפי הטבעת-סיכון לסרטן?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/04/2016 | 10:45 | מאת: אלי

שלום, התפתח לי יבלות בפי הטבעת ובפנים. עברתי ניתוח להסרה של היבלות וכעת זה שוב חזר. האם חובה להסיר את היבלות הללו? הרופא טען שיש סיכון לסרטן אך רופא אחר אמר לי שאין קשר בין היבלות לבין הזן של הווירוס שעושה סרטן. הניתוח קשה מאד ומלווה בכאבים נוראיים אחכ ולכן השאלה האם באמת חייבים לעשותו? אציין שעשיתי את החיסון נגד הווירוס. תודה

זה לשיקולך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה