נקודות אדומות בישבן..

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/04/2016 | 12:11 | מאת: ג

שלום ד"ר. קיימתי יחסי מין מוגנים עם מישהי שלאחר מהם כיומיים יצא לשנינו הרפס בשפתיים בנוסף היא טענה שיצאו לה מין רצף של נק אדומות בישבן אך לי לא.. תחילה חשבנו שהמלון בו שהינו היה נגוע בפשפש המיטה וזה מה שגרם לכל הסיפור אולם כחודש לאחר מכן שכבנו שוב בצורה מוגנת גם הפעם אך לא במלון ההוא ושוב היא התלוננה על נק אדומות באיזור הישבן אך הפעם לא לי ולא לה היה הרפס על השפתיים. אני מתחיל לחשוב שאולי מדובר בהרפס מסוג שלבקת חוגרת אך אינני יודע .. שאלותיי: 1.כמו מה זה נשמע? 2.האם יש ממה לחשוש ומה יש לעשות בינתים ? תודה

מציע בדיקה ע"י רופא.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה