לא מבין מה יש לי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/04/2016 | 19:26 | מאת: ירון

בתחילת ינואר קיימתי יחסי מין ללא קונדום עם מישהי שאינני מכיר. לאחר כשבועיים לערך התחילה לי הפרשה מהפין. קיבלתי טיפול רק לאחר כשבועיים מתחילת הסימפטומים. בבדיקת דם ושתן שעשיתי התברר שזו כלמידיה. הטיפול שקיבלתי היה 500 גרם אזיתרומיצין וגרם זטו. הסימפטומים של ההפרשות עברו. לאחר מכן הרגשתי כאב בשורש האגודל של יד שמאל. לא ייחסתי חשיבות יתרה אבל לאחר מספר שבועות הכאב התפשט במקומות נוספים בגוף. בברכיים, במרפקים, ובצד שמאל של הראש. בנוסף שמתי לב שנהייתה לי רגישות בעור. נגיעות טיפה חזקות הופכות אותו לאדום. עשיתי בדיקת hiv חודש אחרי קיום היחסים. אני יודע שזה לא מספיק זמן ואני צריך לעשות שוב. יש לי למה לדאוג ? יכול להיות שזה סיבוך של כלמידיה או שהיא בכלל לא עברה ? קיבלתי מהרופא הפניה לבדיקת pcr ו std, וגם בדיקת אימונואלקטרופורזה והתוצאות אמורות להגיע בימים הקרובים. אשמח לתשובה ממה להערכתך נובעים הסימפטומים.

ראוי להגיע לרופא.

18/04/2016 | 11:12 | מאת: ירון

בדיקת hiv ראשונה יצאה תקינה (זאת שנעשתה אחרי חודש ) והאימונואלקטרופורזה גם יצאה תקינה .. האם יש ממה לחשוש ? עשיתי בדיקת דם נוספת והותצאות אמורות להגיע רק עוד חודש .. (צהל..) הרופא קבע לי תור לרופא עור ומין והתור יהיה עוד הרבה זמן .. האם יש משהו נוסף שביכולתי לעשות ? תוצאות הstd יצאו תקינות לחלוטין. אשמח לתשובה !

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה