פטריה ואגינלית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/03/2016 | 00:04 | מאת: לי

שלום, נמצאה אצלי פטריה אחרי בדיקה גניקולוגית. נראה שזו פטריה עקשנית במיוחד אחרי שקיבלתי טיפול חוזר בנרות ומשחות ששום דבר מהם לא עזר. הרופא עשה תרבית ואגינלית ולא נמצא שום צמיחה של חיידק והתוצאות יצאו תקינות. השאלה שלי היא אם אכן יש דבר כזה פטריה ללא חיידק? האם ישנן עוד בדיקות אחרות שצריך לעשות? ומה אפשר לעשות בנידון אם אני עדיין מרגישה את הגרד והסימפטומים האחרים שמאופיינים עם פטריה?

פטריה זה לא חיידק. אם בתרבית לא צמחה פטריה אז אין פטריה.

17/03/2016 | 17:16 | מאת: לי

אז איך יתכן שעשיתי בדיקה חוזרת אחרי תוצאות הבדיקה והרופא ראה פטריה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה