קונדלימה והריון

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/03/2016 | 03:01 | מאת: dodo

שלום לפני.מספר שנים נמצאו אצלי תאים טרום סרטניים. עברתי צריבה. לאחרונה הופיעה יבלת בפי הטבעת והוסרה. בת 37 רוצה לנסות להיכנס להריון האם הדבר מותר לנוכח העובדה שרק לפני שבוע הוסרה היבלת

מה שנדרש הוא קולפוסקופיה מקיפה ואם תקינה אזי בדיקת HPV PCR ואם תקינה את לא מדבקת ולא נושאת את הוירוס.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה