פפילומה על השפתיים בפה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/03/2016 | 00:07 | מאת: אני

היי, לפני כשלוש שנים הייתה לי קונדילומה באיבר המין. צרבתי אותה בלייזר ומאז (בלי לפתוח פה..) במעקב וזה לא חזר. כעת יש לי מעין נקודה קטנה שנראית כמו עיגול שומן פיצי על השפתיים בפה. האם יש מצב שזה קונדילומה? זה ממש על השפתיים ולא מסביב, נקודה קטנה בולטת.

סכוי נמוך אך מחייב קולפוסקופיה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה